Nyhetsbrev juni 2024

Takket være rause sponsorer og Spleis aksjoner er nå resten av de gamle pultene på skolen byttet ut. Det er en god jobb gjort.

Vi har også avholdt et offentlig arrangement med informasjon om Fadderforeningen vår med billedframvisning fra turen til skolen, nonneklosteret og trekkingen i Annapurna i 2022. På arrangementet fikk vi flere faddere, og noen av de vil også være med til Nepal. Velkommen skal dere være! Hvis noen ønsker besøk av oss for å fortelle om skolene og vise bilder, kommer vi gjerne hvis det ikke er alt for langt unna Tønsberg.

Alle faddere er velkomne til å bli med på tur til Nepal. Kjernetid er som før besøk på hovedskolen og nonneklosteret  i Kathmandu. De som vil kan være med på en 4-5 dagers trekking i Annapurna. Det er selvsagt også mulig å bestille egen trekking, kortere eller lengre. Nepal byr også på gjestehus ved foten av Himalaya, så det er mange muligheter for fine opplevelser. Det er viktig å presisere at alle reiser på egen risiko, dette er en privat tur.

Neste tur er planlagt april/ mai 2025. Eksakt dato er ikke satt, men den kommer snart. Rododendronen er Nepals nasjonalblomst og blomstrer på denne tiden, det vil vi oppleve denne gangen. Når vi trekker i Annapurna er mesteparten av jungelen Rododendron, så vi gleder oss til litt av et skue. Det passer også for Karma Chozom, skolens rektor, å ta imot oss på denne tiden. Eksakt dato settes snart når vi får nærmere beskjed fra Nepal.

Vi bestiller billetter rett over sommeren. Vi samles da hjemme hos Anne-Marie, hvor vi også snakker om programmet for turen. Man kan selvsagt bestille billetter på egenhånd også.

Ha en riktig god sommer!

Hilsen oss fra styret

v/ Anne-Marie