Nyhetsbrev juni 2023

På julespleisen i -22 fikk vi inn kr. 17110,- Det var nok til 23 doble pulter. Det er virkelig bra, selv om det er et godt stykke igjen til alle pultene er skiftet. Som vi skrev i forrige nyhetsbrev er jern listene under de gamle pultene helt nedslitte og sylskarpe. Det resulterer i at mange elever får kuttskader. Det er et problem. Vi har akkurat satt i gang en ny Spleis i disse dager, så da håper vi at vi kommer enda et stykke på vei. Den ligger på Facebook siden vår, fint om dere deler Spleisen😊

En annen gledelig nyhet som dere kanskje har sett på Facebook siden vår allerede er at vi har fått en gave på kr. 30.000,-  fra Bess Jahres Stiftelse. Vi er veldig takknemlig for det. Disse pengene vil gå inn i et fond for å støtte familiene til de fattigste barna slik at de kan fortsette sin utdannelse. 

Ellers hadde vi en bildefremvisning fra turen vår i høst for noen lokale faddere. Det var veldig vellykket. Så vellykket at en av fadderne mente at dette burde holdes offentlig. Det gjør vi gjerne. Vi har planer om et arrangement på Tjømetil høsten. Et det noen som kan tenke seg å samle interesserte for å se» Feriemed mening,- Nepal er mer enn Himalaya», så kommer vi gjerne og forteller om skolene og de fine turene vi har når vi besøker skolene i Nepal.😊Det er vanskelig å skaffe faddere, men det er fortsatt det viktigste vi kan gjøre for skolene. Vi tror et slikt arrangement kan være en fin måte å skaffe faddere på, selv om de som kommer på arrangementet ikke skal føle seg presset til å melde seg som faddere.

Tusen takk for all støtte kjære fadder, og ha en riktig fin sommer!

Hilsen styret i Fadderforeningen for Kailash Bodhi School

v/ Anne-Marie C. Simonsen