Støtt skolene

Bli fadder

Send en epost til post (alfakrøll) fadderforeningen.no med navn, telefonnummer og adresse, og du vil få tilsendt velkomstinformasjon. Eller benytt skjema til høyre 🙂

Vanlig beløp er kr 150,- pr måned, men du bestemmer selv hvor mye du ønsker å støtte.

Du setter opp selv en egen overføring i banken din til følgende konto:
Kontoinnehaver: Fadderforeningen Tso Pema Tibetansk skole
Betalingsinformasjon: «Ditt navn»
Kontonummer: 7176.21.03936

Vi takker for at du ønsker å bli fadder!

Gi engangsstøtte

Bruk følgende kontoinformasjon for overføring av engangsstøtte:
Kontoinnehaver: Fadderforeningen Tso Pema Tibetansk skole
Betalingsinformasjon: Engangsstøtte fra «Ditt navn»
Kontonummer: 7176.21.03936

Vipps

Du kan også bruke Vipps. Søk opp Kailashskolen eller Vipps-nummer: 11487 og Vipps din engangssum.

Gavekort

La en gave til dine nærmeste være en gave til Kailashskolene. Du velger selv hvilken sum du ønsker å gi pr gavekort. Du vil motta gavekortene i posten som du kan pakke inn og gi til dine nærmeste.

For å bestille gavekort:

– Sett inn ønsket totalbeløp på fadderforeningens konto: 7176.21.03936
– Send en epost til post(alfakrøll)fadderforeningen.no med din adresse og informasjon om hvor mange kort du ønsker
– Når beløpet er kommet inn på konto vil kortene sendes i posten til din adresse

Om du ikke ønsker kortene i posten, men selv ønsker å skrive ut kortene kan du motta en pdf fil på epost.

Vi takker for at du ønsker å støtte skolene og barna!

Etter jordskjelvet i 2015 ble skolen i Kathmandu så skadet at det ikke var trygt å oppholde seg i lokalene. Nå foregår undervisningen i skur ute i skolegården. Gjenoppbyggingen av skolen er i gang, og fadderforeningen Tso Pema jobber med å skaffe ekstra midler som kan bidra til byggingen av den nye skolen.

Fra fadderforeningens kampanjer for å skaffe flere faddere